OTKRIVEN IDENTITET! Ovaj Albanac je predvodio akciju hapšenja Đurića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Brutalnu i nasilnu akciju specijalnih jedinica kosovske policije u kojoj je priveden Marko Đurić predvodio je Mentor Šabani!

 

Kako je rekao sinoć u obraćanju naciji,predsednik Srbije Aleksandar Vučić, teroristička banda je upala u severnu Mitrovicu i uhapsila direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

 

Posle zvanične najave da će direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i generalni sekretar Predsedništva Srbije Nikola Selaković doći u Kosovsku Mitrovicu na razgovor u okviru unutrašnjeg dijaloga, kosovska policija je aktivirala operativni plan, rekao je zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

 

U okviru tog plana, na Jarinje je upućeno oko 40 pripadnika kosovske policije, kao i dodatna policijska vozila, bez preciziranja o kojim jedinicama se radi i koje se imale zadatak da spreče Đurića da uđe na Kosovo.

Advertisements

– Mnogo je policajaca, dve policijske smene su na putu, dostupna su i dodatna vozila graničnoj policiji Kosova, dok ovu operaciju predvodi potpukovnik Mentor Šabani (Mentor Shabani) – javili su prištinski mediji.

 

Taj isti Šabani je kasnije tokom dana predvodio i brutalnu akciju u kojoj je priveden Đurić u Mitrovačkom dvoru.

To je potvrdio i nekadašnji šef Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Nebojša Čović u jutarnjem programu TV Prva, pokazavaši njegove fotografije.

– To je čovek, koji treba da bude upisan i naše knjige, u slučaju da pokuša da uđe u centralnu Srbiju – rekao je Čović.

 

INFORMER,.RS

Advertisements

error: