OTKRIVEN DOKUMENT! Maja Gojković terala doktore da napišu da je povređena!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dveri su priložile i medicinski dokument koji je izdao lekar.

 

Kao što je najavio njihov vođa Boško Obradović, Dveri su na svoj sajtu objavile detalje o povredi Maje Gojković, koja je navodno nastala prilikom incidenta u njenom kabinetu u Skupštini Srbije.

 

Prenosimo njihovo saopštenje:

“Dveri otkrivaju prevaru o modrici i iznose dokaz da je Maja Gojković lagala da je povređena.

Očigledno je da su lekari u Narodnoj Skupštini Republike Srbije pod pritiskom pisali lažne dijagnoze, jer ono što su oni napisali kao šifru povrede, ne slaže se sa mestom gde je navodna masnica prikazana.

 

U izveštaju lekara koji je Maja Gojković priložila javnosti, navodi se povreda pod šifrom dijagnoze Contusio antebrachi l.sin S50.1, što je prema Međunarodnoj klasifikaciji bolesti, nagnječenje drugih neoznačenih delova PODLAKTICE.

 

Međutim, povreda koju je Maja Gojković prikazala, nalazi se na NADLAKTICI.

Advertisements

Iz ovoga se jasno vidi da je čitava medijska farsa koju je predsednica Skupštine sprovela, čista laž i manipulacija, demonstracija sile i obezvređivanje Doma Narodne skupštine i narodnih poslanika Dveri.

 

Pošto je Maja Gojković spremna da na ovakav način progoni narodne poslanike, laže i obmanjuje javnost, jer je ucenjena zbog krađe Novog Sada, zamislite šta je sve spremna da učini građanima Srbije, samo da njena prošlost ne izađe iz fioke.

Ako ovaj dokaz o lažnoj dijagnozi, fizičko nasilje nad ženom, poslanicom Dveri Marijom Janjušević, nije dovoljno opoziciji da digne glas protiv nasilja koje vlast sprovodi, mi zaista ne znamo šta je i ko je sledeći na redu.

 

Mi svakako nećemo dozvoliti da nas vlast gazi i ponižava, da obezvređuje građane Srbije koji su nam ukazali poverenje, da nepismeni i neobrazovani lekari pišu lažne dijagnoze i da se narodni poslanici vlasti i ministri bahate, uvode strah narodu i vode državu u propast.

Informativna služba Dveri”

(Espreso.rs)

Advertisements

error: