OTAC TIJANE JURIĆ OGORČEN: Lažni vidovnjak u novinama, plasira laži o mom mrtvom detetu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Igor Jurić, otac pokojne Tijane Jurić, izjavio je danas da je ogorčen pisanjem jednog dnevnog lista da je vidovnjak pomogao da se reši slučaj monstruoznog zločina nad njegovom kćerkom, koju je u julu 2014. najpre silovao, a zatim ubio Dragan Đurić, mesar iz Surčina

– U dnevnom listu Kurir objavljeno je da je jedan vidovnjak pomogao da se reši slučaj naše Tijane. U istom listu objavljeno je i da sam ja na sve to izjavio: “Tvrdio je da mi je ćerka u Srbiji”.

Advertisements

– Želim da javnost zna da se radi o laži, i da je poverenje koje imam u medije zloupotrebljeno. Novinarki koja me je pozvala nisam dao tu izjavu – naveo je Jurić na svom FB profilu i dodao:

Ne želim da se pišu neistine, ni da se ime mog deteta izgovara u svrhu propagande vidovnjaka. Povodom celog slučaja želim da kažem i da čovek u najtežim mogućim situacijama koje mogu da ga zadese, a kakav je nestanak deteta, svaku nadu vidi kao šansu.

Ali molim sve, da čak i tada, ako se nađu u takvom problemu, kontaktiraju zvanične državne organe, a ne osobe koji se koriste tuđim mukama, konstatovao je Igor otac pokojne Tijane Jurić.

 

  • INFORMER

Advertisements

error: