OSUMNJIČENI PEDOFIL: Ubiću ti ćerku satarom i ti ćeš to gledati!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Karličić je pretio i analitičaru javnog mnjenja Saši Borojeviću, zato što je podelio prepisku u kojoj on preti nesrećnoj ženi i njenoj ćerci, a poručio mu je da će mu iskasapiti celu porodicu.

 

Ivan Karličić (41), profesor engleskog jezika i književnosti iz Kragujevca, pretio je O.R., majci maloletne devojčice (11) sa svog Fejsbuk profila. On joj je između ostalog poručio da će joj dete iseći na 13 komada, a komade mesa dati psima. Sve je počelo kada ga je majka devojčice prijavila na Fejsbuku zbog sumnje da je pedofil.

 

 

Karličić je počeo da preti O.E. kada je u jednoj Fejsbuk grupi majka maloletne devojčice prokomentarisala da u njoj ima dosta pedofila, što je i bio povod za početak rasprave. On joj je odgovorio da je pedofilija opravdana i prirodna prema deci od 11 godina pa naviše. O.R. mu je na to javno rekla da će ga prijaviti administratorima te grupe i nazvala ga pedofilom, na šta joj je Karličić uzvratio lavinom uvreda i pretnji.

Advertisements

 

U pomenutoj grupi, Karličić je odgovorio na status u kome se spominje pedofilija. On je izneo stav da je pedofilija “sasvim opravdana i prirodna od 11 godina pa naviše”. Nakon toga mu je majka maloletne devojčice odgovorila “leči se pedofilu”, na šta joj je uzvratio “lečiću se sa tvojom maloletnom ćerkom”. Tada su počele međusobne uvrede i pretnje.

 

Gnusne pretnje su se nastavile i u inboksu:

“Ovo je satara kojom će tvoje dete biti ritualno isečeno na 13 komada, a nakon toga, komadi mesa tvog deteta će biti bačeni psima. Ti ćeš biti naterana da to gledaš, a zatim će ti biti iščupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna što si juče prijavila moj profil udružena sa ustašama i što si pokušavala da me sputaš – zapretio je Karličić.

 

AUTOR TEKSTA: Espreso.rs / FOTO: Facebook

Advertisements

error: