Oslobođeni batinaši koji su prebili Borka Stefanovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Trojici uhapšenih za napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, aktiviste ove stranke i policajca ukinut je pritvor, navodi Više javno tužilaštvo iz Kruševca u odgovoru Insajderu.

 

Sam Borko Stefanović kao i Savez za Srbiju ovaj napad okarakterisali su kao pokušaj ubistva.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu u odgovoru na pitanja novinara Insajdera u vezi sa napadom na Borka Stefanovića pre nešto više od mesec dana, navodi da je uhapšenima ukinut pritvor jer su prestali razlozi zbog kojih je pritvor na početku i određen, ne navodeći, međutim, koji su to razlozi.

 

„Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu ukinut je pritvor prema napred navedenim licima, obzirom da su prestali razlozi zbog kojih je pritvor određen“ , navodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu koje sprovodi istragu.

Advertisements

U Višem sudu u Kruševcu međutim na pitanja novinarke Insajdera koji je razlog za određivanje pa i ukidanje pritvora zamolili su da se obratimo pisanim putem, što smo i učinili. Odgovore čekamo.

 

Osumnjičeni za nasilničko ponašanje i napad na službeno lice

U odgovoru Višeg javnog tužilaštva iz Kruševca navodi se i da su M.Š., M.Ž. i D.G. osumnjičeni da su izvršili po jedno krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, a osumnjičeni M.Š. i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene delatnosti.

 

INSAJDER.NET / FOTO: KRIK.rs

 

Advertisements

error: