OPSADNO STANJE U SREMSKOJ MITROVICI – Policija pregledava sve automobile

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U Sremskoj Mitrovici danas je opsadno stanje posle opšte tuče i pucnjave u jednom kafiću, zbog čega policija zaustavlja i pretresa svako vozilo.

 

Sve je počelo u noći između nedelje i ponedeljka, kada su četiri osobe povređene u tuči i vatrenom obračunu koji su se dogodili u jednom kafiću kod objekta Carska palata u Sremskoj Mitrovici.

Kako nezvanično saznajemo, ranjeni su policajac V. N. i pevačica koja je nastupala te večeri, dok je zatvorski čuvar povređen u tuči.

 

– U kafiću je došlo do masovne tuče, letele su čaše i flaše. Navodno, policajca koji nije bio na dužnosti nožem je neko ubo u butinu. Potom su iz dva pištolja ispaljena dva metka. Rikošetirani hici su pogodili policajca idevojku. Na mesto obračuna brzo su stigle policija i Hitna pomoć – objašnjava izvor Kurira.

Advertisements

 

Lekarske ekipe prevezle su povređene u Medicinski centar u Sremskoj Mitrovici.

– Utvrđeno je da jedan mladić ima ranu nastalu od rikošetiranog metka, kao i devojka. Jedan mladić u tuči je teško povređen. Na svu sreću, niko od njih nije životno ugrožen – naveo je naš sagovornik.

Kako je potvrđeno iz bolnice, devojka koja je kod njih zbrinuta imala je povredu noge i ona je puštena na kućno lečenje.

– Dvojica mladića su zadržana, imaju povrede glave, ramena i ekstremiteta i nalaze se na odeljenju opšte hirurgije i intenzivne nege – rečeno je u bolnici.

(Kurir.rs)

Advertisements

error: