OPREZ! Policija snima registracije vozila koja blokiraju puteve, biće kazni!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Protesti i blokade zbog rasta cena goriva su počeli. Iako je u početku vladao stav da od ovih protesta neće ništa biti ispostavilo se da i nije baš tako.

 

Po prvi put u modernijoj istoriji srpski narod ustao je protiv tiranije i ekonomske pljačke što je odlično. Ipak treba pomenuti da ove blokade imaju i negativnije konotacije jer mnoga vozila za hitne intervencije imaju poteškoća da dođu do odredišta.

 

Dnevni Žurnal je dobio poverljivu ali i tačnu informaciju iz vrha MUP-a a to je da su policajci na terenu dobili zadatak da fotografišu registracije vozila za koja se smatra da su blokirali puteve ostalima. Policajci će imati slobodu da po svojoj proceni odrede koja su to tačno vozila.

Advertisements

 

Naš izvor tvrdi da će nakon što se protesti stišaju, početi dolaziti novčane kazne na kućne adrese vlasnika vozila. Ovo je isti princip kao i tokom protesta protiv Vučića tokom poslednjih predsedničkih izbora.

 

Dok je pobuna trajala policija je ćutala ipak kada su se protesti stišali, određeni studenti dobijali su sudske i policijske pozive zbog protestovanja!

 

IZVOR: Dnevnizurnal.com (Dnevni Žurnal)

Advertisements

error: