OPREZ! OPET HOĆE KRV! – NATO savez ponovo hoće da nas napadne preko “komšija”!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozvao predsednika Makedonije da mandat za sastav nove vlade poveri Zoranu Zaevu, koji sa Šiptarima optužuje Srbiju za genocid?! Istovremeno, NATO na silu preuzima Crnu Goru, gura Bakira Izetbegovića u sukob sa Srbima i sprema haos na Kosovu…

 

Zločinački NATO pakt, isti onaj koji je pre 18 godina počinio kriminalnu agresiju na Srbiju i Crnu Goru, svakoga dana sve ozbiljnije preti našoj državi, i to bukvalno sa svih spoljnih granica!

Da NATO i te kako ima opasne planove za Srbiju, rečito pokazuje i to što je generalni sekretar ovog saveza Jens Stoltenberg preksinoć pozvao predsednika Makedonije Đorđa Ivanova da mandat za sastav nove vlade poveri lideru SDSM Zoranu Zaevu. A taj Zaev se, kako smo već pisali, tokom pregovora o formiranju vlade sa šiptarskim partijama obavezao da optuži Srbiju za genocid nad Albancima koji je navodno počinjen od 1912. do 1956. godine?!

Ovo je, inače, slučaj bez presedana, jer je potpuno neverovatno da se šef NATO pakta meša u unutrašnja politička pitanja jedne zemlje, koja pritom nije ni član tog vojnog saveza!
Lomljenje kičme
Istovremeno, pored zakuvavanja krize u Makedoniji i huškanja Makedonaca protiv Srba i Srbije, NATO pakt, uprkos brojnim upozorenjima Rusije, i dalje pokušava da na silu uvuče Crnu Goru u svoje članstvo.
Takođe, čelnici NATO guraju lidera SDA i bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića u novi sukob sa Srbima tako što podržavaju reviziju tužbe za genocid protiv naše zemlje. Konačno, zapadna vojna alijansa otvoreno podržava formiranje takozvane vojske Kosova, šalje oružje i sprema radikalizaciju i haos u južnoj srpskoj pokrajini.
Na sve to, NATO pakt kontroliše i susednu Albaniju, čiji premijer Edi Rama otvoreno podržava i lobira za nezavisnost Kosova.

Advertisements

FOTO: TANJUG

Pod NATO palicom je i Hrvatska, u kojoj neoustaški režim na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem i predsednicom Kolindom Grabar Kitarović ne bira načine da “zarati” s nama, a očigledno za obnovu nacističke politike ima prećutnu podršku NATO.
Sve ovo, tvrde upućeni, jeste koordinisana akcija Zapada koja ima cilj da se Srbija oslabi i natera da odustane od nezavisne politike. Plan zapravo jeste da se ukine Srbija kao slobodna i nezavisna država.
– Srbija je okružena NATO državama i Alijansa to vešto koristi. Ne treba biti analitičar, pa ne videti da Zapad u određenim trenucima fabrikuje “krize” i pritiska Srbiju. Metoda “lomljenja kičme” trajaće sve dok Beograd bude samostalno odlučivao – prenosi naš izvor, zapadni diplomata koji je insistirao na anonimnosti.

 

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: