OPREZ DECO! Aleksandar Mitrović ponovo vozi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na društvenim mrežama prenela se informacija da sin vlasnika televizije Pink Aleksandar Mitrović ponovo vozi. Ukoliko znamo razlog zbog čega mu se sudi ova odulka je poprilično sporna.

 

Podsećamo pre nekoliko godina, Mitrović mlađi “ubio” je kolima devojčicu Andreu Bojanić dok je pretrčavala ulicu. Tokom same nesreće dogodilo se i nekoliko otežavajućih okolnosti. Aleksandar nije prišao devojci da pruži pomoć niti je stao da pozove nadležne organe (Hitnu pomoć, policiju) što je u obavezi po zakonu.

 

Umesto toga (po javnim informacijama) on je pobegao do oca koji je zajedno sa njim kontaktirao policiju i ostale. Ipak za devojčicu je bilo prekasno. Preminula je.

 

Suđenje se odugovlači a mnogi misle sve dok slučaj ne zastari, postoje informacije i da je Željko Mitrović uticao novcem na sudije i advokate kao bi slučaj bio završen tko što bi Andrea bila kriva za svoju smrt. Ipak niko konkretne dokaze nije pružio za to.

Advertisements

Otac poginule Andree Bojanić ranije je tvrdio da ne krivi mlađeg Mitrovića zbog smrti svoje ćerke jer je nesrećni slučaj, ali da ipak zahteva pravdu!

 

Na durštvenim mrežama kruži poruka: OPREZ DECO, MITROVIĆ PONOVO VOZI! a verodostojnost informacije za sada nije utvrđena! 

 

IZVOR: Dnenvizurnal.com / FOTO: Arhiva

 

Advertisements

error: