OPET PROBLEMI U GRČKOJ! Pijana ćerska srpskog fudbalera džipom pokosila ljude!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vidno uzbuđena i potresena neistinama i gnusnim lažima koje su preneli pojedini mediji u Grčkoj, obratila nam se Danijela Kovačević, majka dvadesetjednogodišnje Stele i supruga poznatog fudbalera Darka Kovačevića, u želji da javnost u Srbiji, sazna pravu istinu u vezi saobraćajke koja se dogodila u nedelju 9. jula oko 3 časa posle ponoći

 

Brojni grčki mediji objavili su informaciju da je Stela Kovačević (21) pod dejstvom alkohola izazvala tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj su dva automobila potpuno uništena, a četiri osobe povređene.
Tim povodom redakciji Informera javila se Danijela Kovačević, Stelina majka, u nameri da objasni da obasni šta se dogodilo.
Mladići koji su zadobili samo lakše povrede, očigledno željni medijske popularnosti, ali i profita alarmirali su javnost, sve naravno s ciljem da se od Darka izvuče novac.

Danijela Kovačević, majka Stele Kovačević

– Mnogo nelogičnih činjenica, da ne kažem laži i izmišljotina pojavilo se u medijima u Gračkoj vezano za saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovala naša ćerka Stela, koja zaista ima 21, a ne 18 godina kako su napisali. Na sreću niko u njoj nije teže povređen i svi akteri prošli su samo sa lakšim telesnim povredama uključujući i Stelu koja je upravljala svojim vozilom marke “range rover”, a ne vozilom čiji je vlasnik njena majka Danijela – počela je priču Danijela, i nastavila.

Advertisements

– Nakon noćnog provoda, Stela je u društvu svoje drugarice, povezla dvojcu svojih drugara, koji nisu imali prevoz do kuće. Iznenada tokom vožnje, mada nije bila pod dejstvom alkohola, što je policija zvanično potvrdila, izgubila je kontrolu nad vozilom, zakačila bankninu, a onda, obzirom da je mlad i neiskusan vozač, udarila u drugo vozilo kojim je upravljala žena koja nije povređena i osim materijalne, nije pretrpela nikakvu štetu – objašnjava supruga bivšeg reprezentativca Jugoslavije.

Ona je potom naglasila da su mediji sve to iskoristili da “napumpaju” priču.

– Mediji su odmah, obzirom da su ih alarmirali mladići koje je Stela povezla, objavili da je žena koja je upravljala automobilom teško povređena i operisana, što je gnusna neistina i laž.

Ta žena, osim straha, jer logično je da se uplašila, nije zadobila nikakvu povredu i u stalnom je kontaktu sa nama, porodicom Kovačević. Znajući ko je Stelin otac i da je u Grčkoj dobro poznat svima, mladići koji su takođe zadobili samo lakše povrede, očigledno željni medijske popularnosti, ali i profita, jer se u Grčkoj ovakve izjave debelo naplaćuju od medija, alarmirali su javnost i sada se piše svašta, izmišljaju svakojake žalopojke, sve naravno s ciljem da se od Darka izvuče novac – naglasila je Danijela Kovačević i na kraju dodala:
– U cilju istine i verodostojnog prikaza onoga što se prošlog vikenda dogodilo u Atini, želimo da se obratimo i javnosti u Srbiji, kako se po našim medijima ne bi prenele neistinite verzije događaja, koji nas je veoma potresao, ali na sreću nikakva tragedija se nije dogodila – naglasila je Danijela u ime porodice Kovačević.

 

INFORMER

Advertisements

error: