OPET PANIKA! ŠEŠELJ: Vučiću ubiće te stranci otrovom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da je predsednik Aleksandar Vučić u opasnosti jer „neko želi da ga otruje ili da ga smakne obaranjem aviona ili trovanjem hrane“!

 

Šešelj je na jučerašnjoj sednici Skupštine Srbije upozorio šefa države da „ima pouzdana saznanja“ da mu je život ugrožen. Predsednik SRS ipak nije otkrio od koga je dobio ovakve informacije.

 

 

Crni niz ubistava

– Vučić najviše voli da putuje. Mora se čuvati trovanja ili da mu ne obore avion. A on gde god ga pozovu, voli da putuje, a to nije dobro. Želeo sam sve da kažem narodu i neću vam otkrivati odakle znam sve to. Samo kažem da ne bi valjalo za Srbiju da nam ubiju i predsednika države. A to je još ostalo. Mi Srbi smo u poslednjih 150 godina ubili jednog kneza – Mihaila Obrenovića. Ubili smo i jednog ministra Milorada Draškovića. Pa jednog kralja – Aleksandra Obrenovića, pa jednog premijera – Zorana Đinđića. Dakle, mesto premijera je tu popunjeno. I ko još nikad nije ubijen u Srbiji? Predsednik republike – izjavio je Šešelj.

Advertisements

 

On se u parlamentu obratio premijerki Ani Brnabić i rekao joj da je ova pretnja po bezbednost ključni problem.

 

Brnabićeva ga smirivala

– Jeste li dovoljno zabrinuti zbog opasnosti koje prete? Ja lično imam neka saznanja i sve što saznam, iznesem u javnost. Ja sam i uoči Đinđićevog ubistva izneo sve što sam znao, da će doći do krvoprolića u Srbiji – podsetio je lider SRS.

 

Na kraju je premijerki savetovao da što pre rekonstruiše Vladu.

– A kad bi se to, na primer, desilo, šta bi Vlada? Šta bi naš premijer kad bi ušao američki ili britanski ambasador zajedno sa Zoranom Mihajlović i rekao: „Ona će od danas biti glavna u Vladi“? Imate li vi mehanizme da to sprečite? Po današnjoj strukturi Vlade, nemate! Rekonstruišite Vladu što pre da biste mogli da se suočite sa najgorim problemima koji tek prete da dođu. Nemojte da štedite ni Zoranu Mihajlović, ni Zlatibora Lončara, ni onog što se sportom bavi da se upetlja i za nešto ogrebe Vanju Udovičića – zaključio je Šešelj.

 

KURIR / FOTO: Montaža

Advertisements

error: