OPET NEKI IDIOT? VESIĆ: Neko nam je ponovo sipao deterdžent u fontanu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da su nepoznata lica u fontanu kod Tehničkog fakulteta u Ruzveltovoj ulici sipaliadeterdžent.

 

“Nije prošlo nije mesec dana od kako su vandali sipali deterdžent u beogradske javne fontane, a noćas se opet desio incident jer je ponovo sipan deterdžent u fontanu kod Tehničkog fakulteta u Ruzveltovoj ulici. Sipanjem deterdženta oštećuje se mehanizam fontane, a troškove popravke kao i prošli put iz svojih džepova će da plate građani Beograda”, rekao je Vesić.

 

On je rekao da su vandali koji su uništavali fontane pre mesec dana dobili političku podršku “propalog predsedničkog kandidata Saše Jankovića, koji je desna ruka Dragana Đilasa“.

Advertisements

“Janković ne samo da je podržao huligane već je njegova stranka dan kasnije organizovala akciju podrške vandalima“, naveo je Vesić.

 

To samo pokazuje da Đilas, Janković i Jeremić Beogradu nude uništavanje i sukobe umesto razvoja”, dodao je on, navodi se u saopštenju Beo-info.

“Žao mi je što ćemo koji smo da uložimo u nova igrališta za decu ili klupe za penzionere sada potrošiti na popravljanje štete na fontanama koju su napravili vandali sa političkom podrškom opozicije”, rekao je gradski menadžer.

 

TANJUG.RS

Advertisements

error: