OPET HAOS, PANIKA, NAPADI! VUČIĆEVIĆ: Biće krvavo proleće u Beogradu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni i odgovorni urednik lista Informer Dragan J. Vučićević upozorio je gostujući u emsiji “Novo jutro”da će opozicija nakon izbora u Beogradu krenuti sa protestima kako bi pokušala da otme vlast.

 

– U izbornoj noći, kakvi god rezultati da budu, koliko god da je ubudeubdeljiva pobeda liste “Aleksadar Vučić – Zato što volimo Beograd” oni će proglasti veliku izbornu krađu, bez obzira na prigovore i proceduru i krenuće sa protestima u pokušaju da otmu vlast- tvrdi Vučićević.

Kako je dodao, opozicija to više i ne krije i već sada priča o nekakvoj izbornoj krađi bez ikakvih dokaza.

Vučićević je osudio priljavu kampanju protiv Irene Vujović, istakavši da je lično poznaje i da ništa od navoda opozicije nije tačno. Osvrnuo se i na slučaj Luke Maksimovića Belog.

Advertisements

 

– Zar iko normalan misli da je trećem po broju glasova sa predsedničkih izbora zbog formalnosti trebalo zabraniti da učestvuje na izborima. Prošle godine ta formalnost oko njegovog imena – da li se zove Luka Maksimović ili Ljubiša Preletačević nije smetala nikome iz opozicije, istim onima koji sada optužuju državu za namaeštaljku, nedemokratuju i za proimenu imena. Šta je trebalo uraditi – zabraniti promenu imena? – dodao je Vučićević.

Kako je dodao, to komentarišu oni koji su radili mnogo gore stvari.

 

PINK.RS

Advertisements

error: