OLJA BEĆKOVIĆ: Dosta je bilo mizerije i prostakluka, VREME JE ZA NOVI PONEDELJAK!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novinarka Olja Bećković u svojoj kolumni u “Blicu” ističe da je njena mama živela za “neki ponedeljak od kojeg će početi sve ispočetka”.

Bećković je istakla da imamo ozbiljnu priliku da se izborimo za novi ponedeljak.

– Niko nema tako ozbiljan povod i toliko ozbiljnu priliku da se izbori za novi ponedeljak kao što je ove nedelje imamo mi. U nedelju 26. aprila “Politika “ je objavila oglas predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića sa spiskom od 650 intelektualaca Srbije koji navodno otkidaju od sreće na pomisao da se ponedeljak otkazuje za još pet godina. Prosto je razumeti da je taj spisak prostački odgovor na Apel 100 intelektualaca koji su podržali Sašu Jankovića. Prostaštvo je da otvaramo debate na temu: U čemu je razlika između jednih i drugih intelektualaca?

Advertisements

Najprostiji odgovor glasi: razlika je u tome što nema nikog ko je u proteklih 45 dana demantovao da je potpisao Apel za Sašu Jankovića, ali ima onih koji su u roku od 45 sati demantovali da su potpisali peticiju Aleksandru Vučiću!- napisala je Bećković i poručila. – Dosta je bilo mizerije i prostakluka. Vreme je za novi ponedeljak.

IZVOR: OPOZICIONAR.COM

Advertisements

error: