OLIVERA ZEKIĆ VREĐALA PROTESTE: Marš odavde bre fašisti!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Nekoliko članova pokreta Dveri krenulo je od televizije Pink, do zgrade Regulatornog tela za elektronske medije i Informera, odakle su se pridružili protestu “Jedan od pet miliona”.

 

Ispred REM-a došlo je do verbalnog sukoba između lidera Dveri i članice tog tela Olivere Zekić.

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je da prva odluka nove vlasti mora da bude ukidanje frekvencije TV Pink, jer je to oličenje medijskog kriminala, a da će njen direktor Željko Mitrović morati da odgovara. Lider Dveri nosio je lutku koja predstavljaja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u zatvorskom odelu, a ispred prostorija regulatornog tela verbalno se sukobio sa predstavnicom REM Oliverom Zekić.

Advertisements

Zekićeva je izašla i rekla im “ovde za fašiste nema mesta” i da produže dalje. Konverzacija je išla tako da je Obradović Zekićevu pitao da li je pila nešto, na šta mu je ona odgovorila “a na čemu ste vi”. Predstavnica regulatornog tela zatim je nekoliko puta rekla “marš odavde”, dodajući da “nema razgovora sa fašistima”. Ocenila je da vrše pritisak na regulatorno telo, i da stojeći tu ugrožavaju nezavisnost te institucije. Preporučila je Obradoviću da ode na psihijatriju da, kako je rekla, ustanove zašto ima problem sa ženama i slabijim polom.

 

Boško Obradović ju je nazvao “još jednom Vučićevom Barbarom”, a Zekićeva njega “Hitlerom”.

Obradović je rekao da će i ona morati da odgovara za bruku srpskih medija, jer uništavaju “zdravlje ove nacije” i da je to što je večeras uradila “dirljiva glumačka epizoda”. Obradović je rekao da nema pravo da zaustavlja slobodne građane koji šetaju i koji su došli da izraze protest protiv “zločinačke organizacije, koja dozvoljava medijski zločin”.

 

MONDO /O21.RS

 

Advertisements

error: