OGAVAN ČOVEK! Vladimir sad tvrdi da je Jelena imala čak trojicu švalera!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vladimir Marjanović, svekar zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović, rekao je svojim advokatima i komšijama da neće još dugo ćutke gledati kako mu sin Zoran “nevin trune u zatvoru” i najavio je da će javno reći sve što zna o Jeleni i njenim švalerima!?!
Otac Zorana Marjanovića, svojevremeno je imao samo reči hvale za snaju Jelenu Majranović, međutim sada je potpuno promenio ploču…

Prema pričanjima više Marjanovićevih komšija iz Borče, ali i jednog od njegovih advokata, Vladimir je svakoga dana sve bliži odluci da progovori. On tvrdi da je Jelenu ubio jedan od njenih ljubavnika, da policija to zna, ali da namerno skreće istragu na Zorana kako bi zaštitila ubicu, za koga tvrdi da je moćni tajkun s jakim političkim vezama.

 

Tvrdi da je Jelena imala tri švalera

Advertisements

Jelenin svekar, koji je i neposredno posle Zoranovog hapšenja 15. septembra uveče novinarima rekao da je njegovu snaju ubio švaler, sada u razgovoru s komšijama i advokatima tvrdi da je pokojna pevačica imala trojicu ljubavnika!

– Vladimir tvrdi da je Jelena imala tri švalera! Pominje i jedno konkretno ime i prezime, tvrdi da je taj čovek, za koga ja nikada pre nisam čuo, jako bogat i moćan, da ga štite ljudi iz vrha policije i politike. Rekao mi je da je, posle hapšenja Zorana, hteo da odmah sutradan javno na konferenciji za novinare kaže sve što zna, ali da je to odložio na molbu advokata. Sada je, međutim, opet odlučio da progovori! Kaže, ne može više ćutke da gleda kako mu sin nevin trune u zatvoru – kaže jedan od prvih komšija porodice Marjanović.

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: