ODLIČNA VEST! Brajović: Sergej je dobro nije životno ugrožen!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glumac Sergej Trifunović otpušten je iz bolnice u Sremskoj Kamenici posle detaljnih pregleda, nakon što mu je pozlilo tokom predtsvae “Voz”, kojom je “Zvezdara teatar” gostovao u Novom Sadu.

 

Njegov kolega Voja Brajović i partner ispričao je za Kurir šta se tačno dogodilo kobne večeri kada je Sergej izašao pred publiku i rekao da zbog zdravstvenog stanja ne može da nastavi da igra.

“Sva sreća da mu je sada dobro. Ne smem ni da izgovorim… Setimo se Mande kako je samo pao na sceni. Glumci doživljavaju emotivne stresove, to niko ne zna. Video sam da Sergeju nije dobro, pa sam najpre probao da mu probudim adrenalin, ali kada sam video da je počeo i da se guši i da je pao iza scene, odmah smo zvali Hitnu pomoć”, ispričao nam je Brajović, praveći pauze zbog stresa koji je i sam doživeo gledajući kolegu kome nije dobro. On je dodao da je Sergej imao bol u grudima, zbog čega je prevezen u Institut za kardio-vaskularne bolesti u Kamenici.

Advertisements

“Na početku je sve izgledalo kao da ima napad panike. Kada je shvatio da neće moći da odigra predstavu do kraja, insistirao je da sam izađe i zahvali publici na razumevanju. To je njegova odgovornost prema toj ulozi”, kaže Brajović. Publika će ipak imati prilike, kako glumac kaže, da pogleda ovo delo “Zvezdara teatra”.

 

“Na Sergejevo odobrenje, odigraćemo ovu predstavu ponovo. Publika je zaista zahvalna bila”, poručio je glumac, kome je laknulo što je na kraju sve prošlo kako treba.

“Hvala vam što brinete. Posle svega je važno da se sve dobro završilo. Glumci znaju da budu pod velikim stresom i ovakve stvari se dešavaju, nažalost”, ispričao nam je Brajović.

 

KURIR

Advertisements

error: