ODLIČAN PREDLOG! Huligane sve poslati na radne akcije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

I na poslednjem derbiju dogodile su se nemile scene kakve nažalost viđamo prečesto u srpskom fudbalu. Za sada nije jasno u potpunosti kako su to huligani moćniji od države, ali pojedini tvrde da znaju zašto je to tako.

Mediji prenose često informacije da su vođe navijača pod kontrolom političara na vlasti i mafije i da “klinci” sa tribina često služe za prljave poslove koji odgovoaraju svima u vlasti. Činjenica je da vođe pojedine dobijaju od države unosne poslove i tako zarađuju milione evra godišnje. 

Advertisements

 

O ovom problemu govorio je i sportski novinar Dejan Anđus koji je nakon toga uhapšen u nameštenoj aferi reketiranja, kada je zapravo od jednog biznismena tražio svoj novac nazad.

 

Nakon svake fubdalske ili košarkaške utakmice možemo videti tuče, nasiljena ulicama, uništavanje gradske imovine ali nažalost ponekad se desi da se dogodi i smrtni slučaj. Mnogi su na društvenim mrežama izneli predlog pa i zahtev koji je usmeren ka Skupštini a tiče se kažnjavanja huligana.

Naime, mnogi smatraju da se huligani trebaju kažnjavati društveno korisnim radom koji bi se sprovodio na radnim akcijama gde bi se gradili putevi i mostovi.

 

Predlog je odličan, a njima trebajuda se pridruže i zatvorenici iz svih srpskih zatvora.

 

Dnevni Žurnal

FOTO:  Žurnal Montaža

 

Advertisements

error: