ODBIO POKLON VUČIĆA! Putin nije poveo psa u Rusiju

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Ruski predsednik Vladimir Putin napustio je Srbiju svega nakon 8 sati koliko je boravio, iako je prvobitno bilo predodređeno da će ostati čak dva dana. To se ipak iz nekog razloga nije dogodilo.

 

Srpski predsednik Vučić na poklon je dao Putinu pred kamerama psa šarplaninca po imenu Paša. Putin se jeste raznežio poklonu i obradovao ali sve to nije bilo po protokolu. Inače ruski predsednik je tokom čitave posete bio vidno neraspoložen, a to najverovatnije zbog nepridržavanja protokola koji je grubo prekršen u čak 8 navrata.

Advertisements

 

U jednom trenutku kada su vlasti u Beogradu pokušale da umešaju Putina u politički miting on je lično reagovao i izjavio da u sklopu posete nije u planu i poseta nekakvim mitinzima.

On je odbio i da govori ispred Hrama iako ga je lično patrijarh Irinej zamolio za to. Samo se kratko zahvalio okupljenima. 

Pas Paša je po svim našim informacijama takođe ostao u Srbiji.Osoblje iz protokola Putina je naglasilo Srbima da nije u planu odnos psa za Moskvu pa je tako iz “bezbednosnih” razloga ostao u Beogradu.

 

DNEVNI ŽURNAL / FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: