OD SEKRETARICE DO DIREKTORKE POŠTE: Mira Petrović bez fakulteta rukovodi kompanijom

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Petrovićeva nema završen fakultet, niti visoku stručnu spremu, što je preduslov da bi neko uopšte mogao da postane direktor Pošte.

 

BEOGRAD – Vlada Srbije će tokom sledeće nedelje izabrati Miru Petrović za direktora PTT-a, saznaje Kurir. Petrovićeva već obavlja funkciju prvog čoveka PTT-a od septembra 2016. godine, kada je zamenila partijskog šefa Milana Krkobabića.

Bez obzira na to što vlast neprestano ponavlja da neće biti stranačkog zapošljavanja i da su konkursi obavezni, u slučaju Mire Petrović to ne važi. Ona je karijeru započela kao sekretarica Milana Krkobabića, međutim u vrlo kratkom roku stigla je do pozicije direktora PTT-a.

Advertisements

Petrovićeva nema završen fakultet, niti visoku stručnu spremu, što je preduslov da bi neko uopšte mogao da postane direktor Pošte. U zvaničnoj biografiji gospođe Petrović navodi se da je u poznim godinama završila studije i to po Bolonji (specijalista – strukovni ekonomista ), što stvara sumnju i otvara brojna pitanja o legitimitetu njenog izbora i kompetencije za obavljanje veoma odgovorne funkcije.

KURIR

Advertisements

error: