OČEKUJTE USKORO! SAMO U INFORMERU: Vanzemaljci će pokušati napad na Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

DNEVNI LIST INFORMER ima poveću istoriju kršenja novinarskog kodeksa. Ipak, iako je tako gotovo niko od nadležnih institucija neće da reaguje, a znamo svi i zašto.

 

INFORMER su posebne novine. Novine koje kad čitate, pomislite na tren da živite u nekoj drugoj državi. Da živite u Norveškoj a ne Srbiji. Pomislite na kratko, da vam je plata zaista 1000 evra iako u relanostim možda čak i ne radite.

Pa sve i da nemate posao, nije kriva politička vlast koja zapošljava svoje omladince, već ste krivi vi koji niste dovoljno školovani. A ako i imate dva ili više fakulteta, naći će vam oni nešto novo. Reći će da imate previše godina ili malo iskustva. A kako i da dobijete iskustvo kad vam niko ne da prvu šansu?! Nezgodno zar ne.

INFORMER je mesecima upozoravao javnost na državne udare, Treći svetski rat, kampanju Soroša i Iluminata, invaziju NATO SAVEZA, crnogorske i albanske teroriste, misteriozne jajare koje hoće da ubiju Vučića iz zarđale bazuke kod šume u Jajincima.

Srpski policajci prodaju tajne “nekoj” stranoj službi. Niko uhapšen, niko osuđen. U Informeru ćete pročitati i vesti da su vodeći tajkuni u zatvorima jer je “hrabri” Vučić odlučio tako. A onda sutradan možete videti Miškovića kako pije šampanjac sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malijem. Ali ne, nije to kako vam se čini!

Advertisements

Bilo je tu i priča o trovanju hrane, o kampanji medija koje finansiraju Evropska unija i američki ambasador, bilo je priča i o pokušaju ubistva Vučića u Srebrenici kada ga je pijani čovek kamenom pogodio u glavu. Bilo je tu priča svakakvih.

A uskoro, pošto su teme gotovo i nestale, očekujemo udarni naslov u INFORMER novinama gde će se kao glavni negativci u ulozi atentatora na premijera Vučića naći sigurno vanzemaljci.

Verovatno oni zeleni, što će Informer povezati sa Islamistima i ko zna kime sve.

Ipak veći efekat bi ostavila vest da su vanzemaljci ŽUTI, jer ipak svi znamo da se ŽUTI I VUČIĆ ne podnose ali nikako.

I šta je poenta svega ovoga? Zašto je Vučić jedini lider modernog doba koji je preživeo više atentata od Fidela Kastra kojeg je CIA pokušavala likvidirati već 40 GODINA, dok čovek na kraju nije sam umro.

Da li narod Srbije zasita veruje u ove navode INFORMERA, ako je taj slučaj u pitanju, onda sačekajte malo! Evo stižu vanzemaljci!

 

IZVOR: Dnevni Žurnal / Miloš Ćuprudija

 

 

 

Advertisements

error: