OBRADOVAO GRAĐANE! Đilas zabranio emitovanje Vučića na televiziji PRVA

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dragan Đilas, kandidat za gradonačelnika Beograda u najavi “zabranio” je predsednika Srbije Aleksandra Vučića na TV Prva, tvrde obavešteni. Naime, baš u trenutku dok je Vučić uživo u emisiji “Vesti” na TV Prva 3. oktobra davao ekskluzivnu izjavu sa skupa u bugarskom gradu Varna, pojavile su se “slučajne” smetnje na ekranima građana koji taj program prate preko kablovske mreže “SBB”, čiji je osnivač Dragan Šolak, jedan od suvlasnika Đilasove kompanije “Dajrekt medija”?!?

 

Ekskluzivno uključenje Aleksandra Vučića iz Varne u program TV Prva, koje je ta televizija više puta najavljivala, pretplatnici kablovskog operatera SBB, kojih je u Srbiji oko 700.000, nisu mogli da prate, jer su se na ekranu iznenada pojavile smetnje?!?

Advertisements

Slučajne “smetnje” su trajale od 18.00 do 18.18, baš u trenucima dok je na TV Prva govorio predsednik Vučić, a nekoliko sekundi posle toga signal je ponovo uspostavljen.
U prilog našim saznajima govori i grafikon gledanosti TV Prva koja je u tom periodu bila 0,0%, da bi se već sledećeg momenta gledanost te televizije vratila na uobičajene vrednosti.

Sasvim je inače zanimljivo da su se “slučajne smetnje” pojavile na kablovskoj mreži SBB, čiji je osnivač Dragan Šolak, suvlasnik Đilasove kompanije “Dajrekt medija”.
Sudeći po ovim “smetnjama”, predizborni rat u Srbiji je već počeo, iako izbori za Skupštinu grada Beograda još nisu raspisani i iako Đilas još nije odlučio da li će biti kandidat opozicije na za gradonačelnika.

IZVOR: Informer

Advertisements

error: