OBRAČUN U SRBIJI! Otac prebio profesora pedofila u školi, pipkao mu ćerku po grudima!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Desimir Marković pipkao mi je dete od 11 godina, a onda zapretio da to nikom ne sme da kaže, priča Živorad Mančić i kaže da ga je udario jer je bio revoltiran.

 

SMEDEREVO – Učitelj Desimir Marković uhvatio je za grudi moju jedanaestogodišnju ćerku i njenu stariju drugaricu za vreme produženog boravka. Bio sam očajan kad sam video šokirano i uplakano dete, pa sam otišao u školu i onako revoltiran udario Markovića.

Ovo za Kurir tvrdi Živorad Mančić (40), otac N. M. (11), koja ide u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Smederevu.

Prema njegovim rečima, ćerka i njena drugarica su sedele u školskom dvorištu i upitale su učitelja da li mogu da prisustvuju produženom boravku kako bi pomogle mlađoj deci oko domaćeg zadatka, što je Marković i dopustio.

Pod stresom

– Njih dve su sedele i pomagale jednoj devojčici oko domaćeg. On je stao između njih dve, zagrlio ih i rukama pipnuo za grudi. Ćerka je pogledala drugaricu i rekla: „Moram da idem kući, nije mi dobro.“ Krenula je na vrata da izađe, a on je išao za njom, provukao je ruku ispod pazduha i uhvatio je opet za dojku i rekao joj da ne sme to nikom da kaže. Ona je klimnula glavom i uplašena dotrčala kući – tvrdi Mančić.

On kaže da su ćerku teško smirili i da je od jecanja jedva uspela da im ispriča šta se dogodilo.
– Odmah smo otišli u školu. Direktor škole je rekao da će sve ispitati i da će preduzeti mere. Otišao sam i do učitelja i nekoliko puta ga pitao šta se to dogodilo i da li je zaista to uradio, on je govorio da nije. Onda mi je rekao: „Kad sam je zagrlio, možda sam je slučajno pipnuo.“ Kad sam to čuo, u afektu sam ga udario, a supruga i sin su me sklonili od njega – priča Živorad za Kurir.

Advertisements

Nakon toga policija je odmah došla u školu, a izjave su dali roditelji i učitelj.
– Dete je pod stresom, jedva smo je ubedili sutradan da ode u školu. Jako je uplašena. Još uvek je u šoku i neverici da se to uopšte desilo, posebno u toj školi, koja je stvarno za primer drugim školama. Plašim se da sad hoće da naprave da je ona slagala. Tu drugu devojčicu je čak uhvatio i za zadnjicu kad se obuvala – tvrdi ogorčeni otac i nastavlja:

Drugi bi ga prebio

– Srčani sam bolesnik, sreća pa me nije tad drmnulo nešto. Dobro je on prošao, neki drugi roditelj bi ga prebio za tako nešto. Nadam se da će biti kažnjen i da će mu zabraniti da predaje.

Majka Snežana (38) kaže da noćima ne spava zbog toga.

U MUP kažu da je istraga još uvek u toku i da ne mogu da daju informacije o ovom slučaju. Pitanja smo uputili i Ministarstvu prosvete, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor.

 

 Učitelj se pravda
NISAM JE PIPKAO, ZAGRLIO SAM JE OČINSKI

Učitelj Desimir Marković tvrdi da učenice nije uhvatio za grudi.
– Ne znam šta je devojčica pričala, čuo sam da je rekla da sam zavlačio ruke u grudi. Ja nisam to uradio, samo sam ih zagrlio obe očinski. Ne znam šta je nju iziritiralo da to kaže. Godinama radim u školi, svi me znaju. Imam nekoliko godina do penzije, deda mogu da joj budem. Ovo je za mene šok. Pokušavaju da mi ukaljaju čast, obraz, dostojanstvo – kaže Marković.

 

IZVOR: KURIR NOVINE

Advertisements

error: