OBRAĆANJE SAŠE JANKOVIĆA: Hvala svima koji su bili uz nas, stvorena je nova Srbija!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je da je danas bio „veliki i značajan dan“, da možda „biti neobično“, ali da on mora da proglasi pobedu.

On je istakao da proglašava pobedu pristojnih, finih ljudi, pravila, principa i vrednosti za koje se on i njegov tim borio od prvog dana.

– Proglašavam pobedu Srbije koja više nije ista. Drugi su na preuranjeni način proglašavali izbornu pobedu. Takvo proglašenje je u skladu sa načinom na koji su vodili kampanju. Niti nam je takva izborna kampanja, niti nam je takva Srbija, niti nam je takva pobeda bila cilj. Nama je cilj ono što smo radili i ono što ćemo raditi- naveo je Janković. Dodao je i da će sačekati prave izborne rezultate u uslovima fer države, fer kampanje, fer medija, kao i da bi u tom prilikom bio prvi koji bi čestitao.

Advertisements

– Ovom prilikom čestitam onima koji su u ovakvim uslovima pošteno, fer i ljudski učestvovali u ovoj izbornoj trci. Građanima se zaista obavezujem, sve ovo je početak, završićemo na pravi i najbolji način. Hvala svim saradnicima. Hvala i protivnicima što su nas učvrstili u uverenju i vidimo se već od sutra. Naš cilj je dostojanstveni građanin Srbije, institucije koje rade svoj posao, Srbija sa osmesima svih nas. Hvala vam dragi ljudi- zaključio je Janković.

(Izvor: B92)

Advertisements

error: