OBILAZI SVOJU KOLONIJU! Šeik Muhamed stigao prvi na inauguraciju Vučića u Beogradu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) šeik Muhamed bin Zajed već je stigao u Beograd na unauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja će biti održana u petak, otkriva Informer.

 

Kako saznajemo, bin Zajed stigao je u sprsku prestonicu u najvećem avionu na svetu – boingu 777 300.
Šeika bin Zajeda na aerodromu “Nikola Tesla” dočekali su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministri u vladi Rasim LJajić i Zoran Ðorđević, kao i ambasador UAE Džuma Rašid al Daheri.

Inače, svečanoj inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Palati Srbije u Beogradu prisustvovaće čak 20 šefova država i vlada iz čitavog sveta, a rame uz rame na jednom mestu stajaće visoki funkcioneri Ruske Federacije, EU, SAD, Kine, ali i ODKB i NATO pakta.

Advertisements

Kao specijalni izaslanik Vladimira Putina Vučiću će čestitati potpredsednik ruske vlade Dimitrij Rogozin, a s njim u društvu biće i generalni sekretar ODKB Jurij Hačaturov.

S druge strane, Severnoatlantsku alijansu predstavljaće zamenica prvog čoveka NATO Rouz Gotemiler, dok se ispred Evropske unije očekuje komesar za proširenje Johanes Han.
Takođe, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara zadužen za Balkan Brajan Hojt Ji prekinuće posetu Francuskoj kako bi u petak došao na inauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

IZVOR: Informer

Advertisements

error: