NOVO LUDILO NA POMOLU! Bus Plus kontrolori će moći da vas hapse!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Od 2013. godine dogodio se napad na 97 muškaraca i 78 žena kontrolora!

 

Najnoviji napad na kontrolora “Bus plusa” dogodio se nedavno u Beogradu kada su dva mladića, kontrolora koji ih je zatekao bez karti, prvo vređala, a potom izvukla iz autobusa i fizički napala.

Naime, napad se dogodio na liniji 27 kada je kontrolor zatekao dva putnika bez karte u vozilu koji su mu rekli da su srednjoškolci.

 

Kontrolor S. J. im je rekao da moraju i oni da imaju kartu, nakon čega su počeli da ga vređaju na nacionalnoj osnovi i psuju, a po ulasku vozila u stajalište Novo groblje, izvukli su ga fizički iz vozila gde ga je jedan od njih uhvatio sa leđa, a drugi šamarao, zatim su ga oborili na zemlju, išutirali nogama i pobegli.

Advertisements

 

Iz Apex-a su nam rekli kako sve učestaliji napadi, zahtevaju hitne i neophodne mere u rešavanju ovog problema jer je to problem čitavog društva.

 

Ujedno kako je napomenuto ukoliko se dođe do većih ovlašćenja za BUS PLUS kontrolore oni bi mogli bukvalno da hapse i fizički udaljavaju lica iz autobusa dok ne dođe Komunalna ili regularna policija. Ipak ovakav zakon zaista bi bio presedan i teško da će se do njega doći skoro.

ESPRESO.RS /DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: