Novinarka Srpskog telegrafa najavila tužbu protiv Sergeja Trifunovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Novinarka Srpskog telegrafa Ivana Žigić najavila je da će podneti privatnu tužbu protiv glumca Sergeja Trifunovića zato što ju je vređao i broj njenog telefona objavio na društvenoj mreži Tviter, dodajući da se ne plaši i da nije tužna, ali da neće dozvoliti da se niko tako ophodi prema njoj.

 

Ivana Žigić je kazala da je ponašanje Sergeja Trifunovića nedopustivo i da ljudi sa javne scene ne smeju dozvoliti sebi da se nekome obraćaju onako kako se on njoj obratio.

Direktorka Studija B Ivana Vučićević je pozvala sve novinare da “dok tajkun Đilas, Jeremić i Obradović ne upute svim ženama javno izvinjenje” više ne izveštavaju o njima i njihovim aktivnostima.

Advertisements

 

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da komentari i izjave glumca Sergeja Trifunovića ne mogu da se nazovu komunikacijom i da se po njenom mišljenju takvo obraćanje može nazvati vređanjem.

Ministаrstvo kulture i informisаnjа ocenilo je da je Trifunović neprimerenim objavama na društvenim mrežama povredio dostojanstvo novinarke “Srpskog telegrafa” Ivane Žigić i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i da je podstakao na širenje diskriminacije, mržnje i nasilja protiv onih koji imaju suprotna gledišta.

 

N1 SRBIJA

 

Advertisements

error: