NOVINARI POZVALI NA UBISTVO VUČIĆA! Predsednik: Ne plašim se!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da poslednje pretnje koje su mu upućene preko jednog sajta nisu ništa novo, jer se sa tim suočava svaki dan.

 

Smešno mu je, navodi, jer da su takve pretnje upućene nekom drugom “skočila” bi sva udruženja i političke stranke.

 

“Sa tim se suočavam svaki dan, za jedne sam izdajnik, za druge sam zločinac. Samo mislim da sam normalan i da vodim normalnu, ozbiljnu i odgovornu politiku, ali to nije ništa novo”, rekao je Vučić povodom teksta “Postoji li za Vučića drugo rešenje osim metka” koji je objavljen na portalu “KM Novine”.

 

Dodaje da se radi o sajtu iz centralne Srbije, i IP adresi verovatno iz okoline Čačka.

 

“Ne vidim da je to nešto naročito novo, sad bi trebalo da plačem kao neki što plaču kad im neko kaže da su loše kašljali”, rekao je Vučić novinarima upitan o pretnjama koje su mu upućene.

Advertisements

Vidi, kaže, da su se neki tobož zabrinuli što je nedavno bio bez obezbeđenja, pa im sad krivo što obezbeđenje nije bilo sa njim.

 

“Ja sam potpisao, ne može niko da me natera da vodim obezbeđenje ako to ja neću. Želeo sam da budem sa sinom i ćerkom i sa njima sam proveo dva dana i to je to, to je moja želja, preuzeo sam rizik na sebe i nemoj da kukaju tobož za mnom, pošto znam da mi ništa dobro nikada nisu želeli”, kaže Vučić.

 

Poručuje im da oni rade svoj posao, a da je njegov posao da radi dobre stvari za Srbiju i za njene građane.

 

“I to ću nastaviti da činim”, dodao je predsednik Srbije.

 

IZVOR: BLIC

Advertisements

error: