NOVINAR LAŽIRAO OTMICU? VUČIĆ: Moraće da objasni mnogo toga!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Alekdandar Vučić obratio se javnosti povodom nestanka novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovića…

 

15.32 – Svi koji su učestvovali u ovom zamajavanju građana Srbije, kao i oni što su lagali da je voda zatrovana, biće privedeni poznaniju prava.

 

15.21 – Istraga o ovom slučaju neće trajati 24 sata ili sedam dana, mnogo duže će da traje, jer je u ovu igru bilo umešano više lica.

 

15.12 – Naše bezbednosne snage mogu da se pohvale odlično obavljenim poslom. Hvala svima na ogrmnom trudu u radu. Ponosan sam na BIA i policiju

Advertisements

 

15.10 – Čestitam svim pripadnicima policije, niko od nas gotovo da nije spavao. Šta se sve dogodilo, imaćete dovoljno vremena da čujete. Odmah smo posumnjali u onu verziju koja se pojavila u mnogim medijima. Mi smo posumnjali jer nikakvih tragova borbe nije bilo. Takođe smo videli da je ostavljen sat koji je plastični, mnogo jeftiniji od sata koji je Cvetković nosio nekoliko dana ranije. Nikakvih tragova borbe, kočenja nema. Psi tragači nisu nanjušili krv, žandarmi i ronioci nisu našli ništa.

 

Vučić je naveo da je Cvetković nađen u prepodnevnim satima u širem reonu Bele Crkve.

– U vrlo dobrom je stanju. On je izneo neke svoje tvrdnje. Da li su istinite ili ne, naši bezbednosni organi sumnjaju u te tvrdnje, ali mi ćemo posmatrati kao da je istina to što je rekao.

 

15.07 – Ovo je država čiji bezbednosni organi znaju svoj posao i to je ono što mnogima smeta. Srbija je demokratska zemlja, snažnih demokratskih institucija i bezbednosnih snaga.

 

INFORMER.RS / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: