NOVI SLUČAJ NASILJA! – Muž (50) ubio suprugu (29) za njen rođendan!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Detalji zločina koji se desio u utorak u Pančevu kada je Siniša Radovančev (50) usmrtio Biljanu Mijatović (29). Brigu o devojčici i tek rođenoj bebi je preuzela baka pokojne Biljane.

 

KRENULA sam kod Biljane na rođendan i ispred zgrade sam zatekla dva policijska vozila. Čule smo se tog dana i nisam mogla ni da pomislim da će je Siniša ubiti! U šoku sam, ne mogu da verujem. Nikada mi se nije žalila da ima probleme sa njim.

Ovako, za “Novosti”, govori bliska prijateljica Biljane Mijatović (29), koju je u utorak oko 18 časova nasmrt izbo nevenčani suprug Siniša Radovančev (50), u stanu na četvrtom spratu zgrade u Savskoj ulici u Pančevu. Krvava tragedija se odigrala na rođendan nesrećne žene koja se porodila pre dvadesetak dana. U trenutku zločina u stanu su bile dve devojčice, Biljanina dvanaestogodišnja ćerka iz prvog braka i tek rođena beba koju je dobila u vezi sa Sinišom.

 

Osumnjičeni za ubistvo je posle zločina pozvao policiju i sačekao je. Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu je potvrđeno da mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Advertisements

– Ona je imala teško detinjstvo – ispričao je jedan od komšija koji nije želeo da mu spominjemo ime. – Njeni roditelji su bili razvedeni, a Biljana je rasla u nemaštini. Majka joj je umrla pre nekog vremena. Oca je povremeno posećivala, uglavnom su se viđali na proslavi dečjih rođendana. Imala je već jedan propali brak, a čuo sam da ju je taj prvi muž maltretirao i tukao.

Kako smo saznali, nesrećna žena je nekad radila u ugostiteljstvu, a onda je upoznala Sinišu, koji je bio imućan i sa njim joj, navodno, ništa nije nedostajalo. Iako su se pojavile informacije da je osumnjičeni Radovančev već bio osuđen za nanošenje teških telesnih povreda, iz Centra za socijalni rad u Pančevu su nam rekli da nisu imali nikakve prijave.

 

– Taj par nije bio u našoj evidenciji – rekla je “Novostima” v. d. direktora Centra Sanja Patalov Stojadinović. – Nismo imali prijave za poremećene odnose niti za nasilje u porodici. Nisu bili venčani, već su živeli u vanbračnoj zajednici. Devojčice su zbrinute, na sigurnom su i nisu povređene.

Prema nepotvrđenim informacijama, osumnjičeni je u trenutku hapšenja bio pod dejstvom alkohola, ali se čekaju toksikološke analize. Nezvanično, Siniša Radovančev već je bio osuđen za nasilje i to za nanošenje teških telesnih povreda, a kaznu je navodno izdržavao u kućnom pritvoru.

IZVOR: NOVOSTI

Advertisements

error: