NOVAK: Tenis mi nije važan u životu više!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novak Đoković po ko zna koji put je pokazao veličinu i zamolio novinare i sve ljude koji ga prate da ga ne žale previše zbog povrede koju je imao.

 

Đoković, koji je u poslednjih 12 meseci imao mnogo problema sa povredom lakta, zbog koje je pauzirao šest meseci, pa onda i još dva nakon operacije, smatra da postoje mnogo važnije stvari od sporta.

 

Novak je nakon plasmana u treće kolo Rolan Garosa istakao da bi trebalo razmišljati i o većim problemima.

 

“Sve je to individualna perspektiva – može biti veoma teško i može biti veoma lako. Nema šanse da sedim ovde i govorim koliko je teško, kada postoje ljudi koji umiru od gladi širom sveta – nema svrhe govoriti o tome”, kazao je Đoković za francuski “AFP”.

Advertisements

 

On je istakao da mu je tenis pružio mnogo, uprkos problemima sa povredom.

“Kao sportista morate da se suočavate sa, rekao bih, takvim izazovima i da ih prevazilazite. Da li ću u tome uspeti pitanje je rada, nekada sreće i okolnosti u kojima se nalazim. Ne volim više da govorim o tome šta je teško, a šta nije. Život je sjajan”, dodao je.

 

Ponovio je da sada ima druge prioritete.

Nisam opterećen igrom. Tenis mi nije važan toliko ima mnogo važnijih stvari. Nisam više isti onaj stari čovek od pre četri godine, imam nove prioritete.

 

IZVOR: B92 / Dnevnizurnal / FOTO: AP

 

Advertisements

error: