NOVAK: Pepe Imaz mi je velika inspiracija u životu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novak Đoković, prvi teniser sveta, dao je opširan intervju za špansku “Marku” pred početak Mastersa u Madridu.

 

Srpski igrač pričao je o procesu vraćanja na vrh, a između ostalog dotakao se i teme oko Pepea Imasa.

 

Španski stručnjak našao se na meti mnogih kritika kada je Novak bio u lošoj formi i o tome, ali i mnogim drugim stvarima je Đoković govorio za “Marku”-.

“Mediji su dosta pisali o mom odnosu sa Pepeom. Često je teško objasniti stvari ljudima, kada oni ne žele da ih razumeju. I ako je tako, onda krenu da sude u negativnom smislu. Pepe je moj prijatelj i ima školu sa mojim bratom. Znam ga osam godina. Znao sam ga kada sam bio prvi na svetu, kada sam bio 22. i danas kada sam ponovo broj jedan”, rekao je Đoković za špansku “Marku”.

 

Srpski teniser se od 14 časova sastaje sa Tejlorom Fricom u drugom kolu Mastersa u Madridu.

Advertisements

“Ništa se nije promenilo u našem odnosu. Smeta mi što je bio okrivljen kada sam bio povređen ili kada nisam imao dobre rezultate. Sve što mi se desilo u životu je moja greška. Drugačija sam osoba i sam donosim odluke. Ne želim da obraćam pažnju na sve što se kaže i piše. Osećam se loše zbog Pepea, zato što nije zaslužio kritike i takvu kampanju protiv njega. On je sjajna osoba, sa velikim srcem”, rekao je Đoković i dodao:

 

“Dali su 100 besplatnih časova deci. Ako postoje dve osobe koje su me inspirisale, onda su to Pepe i moj brat. Biti blizak sa njima je dobro, zato što dele pozitivnu energiju svuda. Nikada nisam želeo da dam na vrednosti nečemu što je objavljeno. Mogao sam da kažem, ali ne igram tu igru s medijima. Svi smo dovoljno zreli”.

 

B92 PORTAL

Foto: AP

Advertisements

error: