NOVAK ĐOKOVIĆ U BEOGRADU: Ne odustajem od tenisa!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Najbolji srpski teniser Novak Đoković družio se sa predstavnicima medija i otkrio planove za naredni period.

 

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da i dalje veruje u sebe uprkos lošem periodu kroz koji je prošao, da želi da nastavi da se bavi sportom koji voli i da očekuje da će mu samopouzdanje rasti kako se budu nizale pobede.

 

“Verujem u sebe, uvek sam. Zbog toga sam dostigao teniske visine i uspeo da ostvarim sve svoje snove. To je suština svega, svih nas, ne samo sportista, da postignemo ono što drugi misle da je nemoguće. Plamen strasti u sportu nije utihnuo u meni, vera postoji, a samopouzdanje je nešto drugo i to se stiče vremenom i rezultatima. Nisam ih imao i nivo samopouzdanja je niži od onoga na koji sam navikao”, rekao je Đoković.

 

Đoković se u Beogradu sprema za nastavak sezone i turnir u Madridu, i druge na šljaci do Otvorenog prvenstva Francuske.

Advertisements

 

Naveo je da mu je potrebno nekoliko dobrih mečeva i jedan dobar turnir da bi vratio potrebno samopouzdanje i da “nije kraj sveta, da svaki dan uči lekcije i nada se najboljem”.

 

Nekada najbolji teniser sveta je istakao da naporno trenira i napreduje posle operacije lakta.

 

“Očekivanja su drugačija s obzirom na prošlu godinu. Godinama sam imao najviša očekivanja i sve osim finala je nekako bio neuspeh. Nažalost, poslednjih godinu dana je bilo mnogo rezultatskih oscilacija i problema sa laktom, što deluje da je rešeno u poslednjih mesec dana”, kazao je on.

 

Đoković od turnira u Majamiju igra bez bola i kaže da mu je fokus podizanje forme.

Dodao je da mu je drago što su ponovo uz njega Marjan Vajda i Gephard Grič, i da se nada boljim rezultatima narednih nedelja.

 

IZVOR: Kurir.rs / FOTO: AM

Advertisements

error: