NOVA LAŽ MEDIJA: Teroristi pokušali da ubiju Vučića i Putina u Moskvi!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ruske službe bezbednosti su uhapsile 26 terorista koji su spremali napad na Besmrtni puk u Moskvi, marš koji je prekjuče na Dan pobede održan u glavnom gradu Rusije u znak sećanja na borce i stradale u Drugom svetskom ratu.

 

Podsetimo, na čelu Besmrtnog puka su se nalazili predsednik Rusije Vladimir Putin, predsednik Srbije Aleksandar Vučič i izraelski premijer Benjamin Netanijahu.

“Nekoliko grupa je uhapšeno koji su planirali da napadnu “Besmrtni puk” u Moskvi. Oni su već imali spremno oružje za ovu akciju”, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Oleg Siromolotov.

Advertisements

 

Juče je upravo Siromolotov upozorio da će se vođe terorista bez sumnje usmeriti ka Evropi i da će pokušati tamo da formiraju takozvane “ćelije spavača”.

 

On je rekao da je siguran da neće samo Avganistan, Centralna Azija i Rusija biti mete “revanšističkih namera” međunarodnih terorističkih vođa.

“Teroristi će se zagledati u Evropu, gde će pokušati da formiraju ‘ćelije spavača'”, izjavio je Siromolotov.

 

Zanimljivo je da su režimski mediji doslovno kao jedinu pravu metu naveli Vučića dok Putina i ostale građane retko ko i pominje!

 

RT / Dnevnizurnal.com

Advertisements

error: