NJUZ NET: Đurić čekao pet sati da ga iznenada uhapse!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

KOSOVSKA MITROVICA, 26. mart 2018, (Njuz) – Šef kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas oko 17:30 uhapšen je u Kosovskoj Mitrovici dok je preko pet sati čekao da bude iznenada uhapšen, javljaju izvori bliski Vladi Srbije.

 

– Marko Đurić se fino obukao na dan svog nenajavljenog hapšenja i već oko 12 časova stigao je u salu Mitrovačkog dvora u Kosovskoj Mitrovici gde je trebalo da specijalne policijske snage ROSU iznenada ulete i privedu ga pred svima nama šokiranima, zajedno sa iznenađenim novinarima RTS-a koji su srećom imali još baterija da snime ovo iznenadno hapšenje – rekao je generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, koji je bio vidno zatečen ovim hapšenjem.

Advertisements

 

– Portal “Pravda” je vest o Đurićevom hapšenju objavio u 12:06, pa smo se u narednim satima, koji su sporo prolazili, pitali gde su pripadnici ROSU do sada i mogu vam reći da je bilo prilično dosadno čekati ih 5 i po sati i pričati nešto nepovezano ljudima u sali uz stalnu tenziju o nenajavljenom upadu kosovske policije. Konačno, oko 17:30 pripadnici ROSU su uleteli u salu i, na iznenađenje svih nas, priveli vidno zatečenog Đurića – izjavio je, prilično šokirani Nikola Selaković – Potom su ga odveli u Prištinu, odakle bi, na iznenađenje svih nas, trebalo da ga isporuče nazad u Srbiju – dodao je on.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučič sazvao je hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je prvobitno planirana da se održi sutra nakon iznenadne vesti o Đurićevom hapšenju, ali je pomerena za danas u 19:30 nakon što je iznenada stigla vest o Đurićevom nenajavljenom hapšenju.

 

NJUZ.NET

Advertisements

error: