NIŠTA NOVO! Pobegli iz Vulinove stranke pa osnovali svoju

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Slobodni Socijalisti Srbije koje deluji pod sloganom „Pruži ruku daj reč“, na današnjem sastanku u Beogradu, formirali su predsedništvo a za generalnog sekretara izabrali Mirjanu Mavrić, bivšu gradsku vecnicu zaduženu za socijalnu politiku i jedna od osnivača Vulinovog Pokreta Socijalista.

 

Kako navode u saopštenju, Predsedništvo Slobodnih Socijalista Srbije čine bivši članovi opštinskih Odbora PS i više predstavnika sindikalnih organizacija i udruženje građana.

Advertisements

 

„Slobodni Socijalisti Srbije“ su formirani pre 9 meseci i trenutno radimo kao udruženje do registracije partije. Iimamo opštinske organizacije u više od 15 opština i gradova u Srbiji. Naša politika je socijalna politika, borba za socijalno dostojanstvo svakog pojedinca, za poboljšanje zaštite životne sredine, za zaustavljanje bele kuge, uvođenje minimalnog ličnog dohotka i zaustavljanje rada na crno i otvoreni smo za saradnju sa svim udruženjima i strankama slicne orijentacije“ izjavila je Mirjana Mavrić generalni sekretar Slobodnih Socijalista Srbije.

 

Izvor: DANAS.RS / TANJUG

Advertisements

error: