NIŠTA BOLJI OD VLASTI! – Biznismen poklonio političaru Saši Jankoviću besna kola AUDI

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jankoviću dobio audi od biznismena!

 

Vlasnik čačanske konfekcije „PS fešna“ Predrag Pantović dao je, nekadašnjem ombudsmanu i lideru Pokreta slobodnih građana, Saši Jankoviću luksuzni četvorotočkaš za potrebe predizborne kampanje. Reč je automobilu marke audi, crne boje sa čačanskim tablicama, saznaje “Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.

– Kada je dao ostavku na funkciju zaštitnika građana Saša Janković je ostao bez službenog automobila. Tada mu je pomogao njegov prijatelj i ustupio mu automobil za potrebe kampanje za šefa države – objašnjava naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je nekadašni predsednički kandidat iz jednog luksuznog automobila seo u drugi.

Interesantno je da je upravo Saša Janković nakon što je podneo ostavku na funkciju zaštitnika građana i dao izjavu novinarima ušao u gradski prevoz, verovatno želeći da pokaže svoju skromnost.

On je naime, automobilom zaštitnika građana došao do zgrade Skupštine Srbije, a nakon što je podneo ostavku i obratio se medijima, ušao je u autobus broj 27, kao običan građanin.

Advertisements

No čini se da imidž “običnog građanina” nije dugo zadržao jer je za potrebe kampanje na izborima za šefa države opet zaseo u luksuzni četvorotočkaš i njime obavljao brojne obaveze.

Inače, pomenuti automobil mnogima je zapao za oko na sada već čuvenom snimku, gde tadašnji predsednički kandidat Saša Janković dolazi na skup svojih pristalica i umesto da poput mnogih bahatih političara pretrči ulicu tamo gde nije dozvoljeno, on kulturno odlazi do pešačkog prelaza.

Takođe je zanimljivo, da se ime Predraga Pantovića može naći na spisku onih koji su donirali kampanju za šefa države tadašnjeg predsedničkog kandidata Saše Jankovića.

Naime, u skladu sa članom 10. Zakona o finansiranju političkih aktivnosti, Grupa građana “Za Srbiju bez straha” objavila je spisak donatora čija je vrednost davanja premašila iznos jedne prosečne mesečne zarade.

Na petom mestu našao se i gospodin Predrag Pantović iz Čačaka koji je svoju donaciju dao 13. marta 2017. godine. Iznos uplate bio je 200.000 dinara nenovčanog priloga.

Da li je korišćenje pomenutog automobila uključeno u ovaj nenovčani prilog juče nismo uspeli da saznamo jer gospodin Saša Janković do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pitanje.

 

ALO NOVINE

 

Advertisements

error: