NIKO NE MOŽE DA PROĐE! 70,000 ljudi blokiralo Skupštinu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

U toku protestne šetnje opozicije i nezadovoljnih građana jedan deo kolone krenuo je ka Skupštini Srbije. Ipak drugi krak kolone odvojio se bez plana i krenuo ka Vladi Srbije i Predsedništvu. 

 

Nakon nekoliko konsolidacija na čelu kolona svi su se okupili ispred Skupštine tako da u jednom trenutku nije bilo moguće proći pešice niti automobilom u radijusu od pola kilometra. Jedan deo okupljenih blokirao je prilaz gradi RTS-a  u Takovskoj a drugi deo je blokirao zgradu Pošte Srbije i Pašićev trg.

Kako su nam javili naši reporteri koji su se zatekli na stepeniciama Skupštine,protest je prošao mirno a u jednom trenutku su ispred Skupštine nezadovoljni građani počeli da pale baklje i da šire transparente.

Advertisements

 

Nekliko osoba je počelo da trči ka ulazu u zgradu Skupštine ali su ih drugi iz mase povukli nazad. Nije islkjučeno i da su bili inspektori policije u civilu.

Ranije u toku dana, građani su blokirali Brankov most a izlepili su i Terazijski tunel sa plakatima na kojima je pisao čitav spisak navodnih laži predsednika Vučića.

Prema nezvaničnim podacima, na ulicama je bilo oko 70,000 ljudi.

 

Dnevni Žurnal

PRINTEL

 

Advertisements

error: