NIJE NIKO I NIŠTA ALI… Nova plata Tomislava Nikolića je 10,000 evra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kad ne može funkcija, daj pare! Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izvisio je za premijersko mesto nakon predsedničkih izbora, ali je utehu našao u papreno plaćenom poslu.

 

Iako je Nikolić od predsedničkog kandidata, premijera i lidera Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića uporno zahtevao da dobije premijersko mesto, shvatio je da od toga nema ništa. Vučić je kategorično odbijao da mu tu funkciju prepusti, te kada je video da je vrag odneo šalu i da bi mogao da ostane i bez opcije za pregovaranje ukoliko se prikloni nekom drugom predsedničkom kandidatu, Nikolić je tražio finansijski najisplativije rešenje. Tako je između nekada najbližih saradnika dogovoreno da Nikolić nakon odlaska sa mesta predsednika Srbije dobije poziciju u nekom savetodavnom telu nezavisne organizacije koja bi se bavila azijsko-srpskim odnosima. Bukvalno bi se osnovalo novo telo kako bi se njemu dala funkcija, koja i nije bitna, već plata, koja bi trebalo da bude astronomska – čak i više od 10.000 evra – tvrdi dobro obavešteni izvor „Alo!”.

Advertisements

 

Dodaje da Radomir Nikolić nije bio tema pregovora Nikolića i Vučića.

– Šuškalo se o tome da će Nikolić pokušati da izdejstvuje neku dobru funkciju za svog sina Radomira, ali to nije tačno. Sam Radomir je, još dok Toma nije doneo konačnu odluku šta će uraditi po pitanju kandidature na predstojećim predsedničkim izborima, već postigao dogovor sa Vučićem, jedan na jedan. S druge strane, tema razgovora između Vučića i Tome jeste bila njegova supruga Dragica, odnosno njena humanitarna fondacija, o čemu, bar za sada, Nikolić ne bi trebalo da brine – objašnjava naš sagovornik.

 

I konačno ta nova funkcija je Koordinaciono telo za odnose sa Kinom i Rusijom. Zašto niko neće jasno da kaže šta i koliko Nikolić radi kao ni zašto ga nema ni kod Putina ni u Kini ostaje da se vidi.

 

IZVOR: Alo.rs / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: