NIJE MU DOSTA!? Fajgelj ponovo napada glumca Srđana Todorovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Da li je ovaj komentar na mestu? Ponovo?!

 

Andrej Fajgelj, profesor iz Novog Sada i bivši član Treće Srbije, nakon tragedija koja je zadesila slavnog glumca, svojim tvitom razbesno je javnost.

Naime, Fajgelj je napisao o smrti sina glumca Srđana Žike Todorovića starog tri godine, da je “naplata” za film koji je Todorović snimio, i u kom je silovana beba.

 

Ove reči izazvale su lavinu negativnih komentara, naravno. Iako je Todorovića zadesila nezamisliva tragedija, Fajgelj nije poštovao njegov bol, te je “udario” na svežu ranu.

 

Uprkos osude javnosti koja ga je sačekala, političar se nije zaustavio. On je još jednom na svom Tviter nalogu postavio anketu na kojoj šita korisnike ove društvene mreže, kakvim smatraju sliovanje deteta u “Srpskom filmu”.

Advertisements

 

-Једном нашем глумцу умрла је беба. Медицина нема објашњење. Тај исти глумац је силовао бебу на филмском платну. Своје ужасне грехе зовемо слободама, правима, мислимо да никада неће доћи на наплату. А кад страдамо, питамо “Боже, зашто”.

 

 

– Hiljade vas smatra da su moja razmišljanja neprihvatljiva. Kad smo kod toga, kakvim smatrate silovanje deteta u “Srpskom filmu”?

 

espreso.rs

Advertisements

error: