NEVEROVATNI PRIZORI U CENTRU! Hiljade Beograđana izviždalo vlasnika Informera Vučićevića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na jučerašnjem završnom mitingu Saše Jankovića, na Trgu Republike, okupilo se nekoliko hiljada Beograđana, uz jasnu jedinstvenu poruku, da je strahu i tiraniji došao kraj.

 

Ovim rečima, barem se obratio javnosti, glumac Nikola Đuričko, rekavši da su 90ih “oni” rušili Miloševića, pa da će istim merama danas srušiti i Vučića, koji je okarakterisan kao subjekt mračne prošlosti.

Glumci Sergej Trifunović i Nikola Kojo su takođe bili oštri prema vlasti. Trifunović je napomenuo, da mu je neposredno pred miting neko rekao preko telefona za “prikoči”, na šta je on odgovorio da je malo prestar da bi se plašio i da ga boli k#rac za to.

Advertisements

Kojo je nazvao Vučića konjem na indirektan način, dok je Sašu Jankoviča metaforički označio za novog budućeg razrednog starešinu Srbije i da Vučić zaslužuje “keca” u dnevniku i otkaz.

Saša Janković je za govornicom spomenuo i nekoliko Vučičević ministara i najbližih saradnika, te su svi bili počašćeni zvižudicima. Najviše zvižduka dobio je vlasnik Informera Dragan Vučićević. Trajalo je i trajalo.

Očigledno je građanima dosadilo da slušaju svakodnevno o državnim udarima i Soroševim zaverama.

 

Dnevni Žurnal / Miloš Ćupurdija

Advertisements

error: