NEŠTO SE STVARNO DEŠAVA! Svetski reporteri iznenađeni, Đoković se pretvorio u “kost i kožu”!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Svi se slažu da je Đoković previše smršao i da sa svojim načinom ishrane ne može više da parira u profi tenisu

 

Novak Đoković očigledno nije onaj stari. Ponovo je iznenađujuće eliminisan u ranoj fazi turnira – u četvrtfinalu Akapulka Nik Kirgios je slavio sa 2:0, i to bez izgubljenog servisa (7:6, 7:5).

Recept koji je primenio Australijanac izgleda da daje rezultat protiv nekada najboljeg tenisera sveta. Izuzetno jaki i precizni servisi Novaku stvaraju mnogo veće probleme nego što je to bio slučaj ranije. Srbin je imao najbolji ritern na svetu i to mu je bilo izuzetno jako oružje, ali otkad se fizički promenio, mnogo teže se suprotstavlja teniserima koji forsiraju takvu igru.

Advertisements

Nole je na vrhuncu karijere imao skoro savršeno telo za tenisera, idealan odnos mišića i težine. Bio je gibak, a u isto vreme dovoljno snažan za najveće napore. Međutim, njegov način ishrane uzeo je danak, a dovoljno je pogledati fotografije sa nedavnih turnira. Otkad se pojavio na ATP turu, nikad mršaviji nije bio, ocrtavaju mu se rebra, a i smanjila se masa njegovih bicepsa i tricepsa. Kao takav ne može da odgovori na zahteve profesionalnog tenisa.

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: