NEŠA MINISTAR: Srbija je bezbedna! SURDULICA: Čovek ubijen ispred kuće u sred dana!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predrag Perić (47) iz Surdulice, vlasnik firme za tehnički pregled, upucan kada je izašao iz automobila
SURDULICA – Biznismen Predrag Perić (47) iz Surdulice, vlasnik firme za tehnički pregled „Perić trejd“, ubijen je hicem u glavu ispred svoje kuće i poslovnih prostorija. Njegovo telo nađeno je juče ujutro, a policija traga za ubicom.

 

Stravični zločin dogodio se u nedelju oko četiri časa ujutru u zgradi na putu Vladičin Han – Surdulica.
– Periću je pucano u čelo. Metak je probio i razneo glavu nesrećnom čoveku. Telo u lokvi krvi nađeno je pored njegovog automobila. Pretpostavlja se da ga je neko sačekao kad se vratio kući i kad je izašao iz vozila – kaže sagovornik Kurira.

 

Nisu čuli pucnjavu

Prema rečima komšija, Perić je bio dobar i radan čovek. Oni napominju da je živeo sam u stanu iznad poslovnog prostora u zgradi u kojoj je vodio poslove tehničkog pregleda i registracije vozila.

 

– Dolazila je policija kod nas. Šokiran sam, onako da čoveka da ubiju, šta je to, ja ne znam. Mi smo odmah ispod zgrade tehničkog pregleda. Nisam čuo pucnjavu, ćerka je bila kod mene, došla je iz Beograda, a bio sam i umoran. Predrag je sam živeo i radio, čovek dobar, drugarčina. Šta je bilo, ne znam. Žena mu je u Surdulici, a da li je živeo s njom, ne znam. Nekoliko puta sam kola registrovao kod njega, jako je fin bio, ponudi i piće i kafu. Nisam čuo da je s nekim bio u svađi – priča D. R., čija se kuća nalazi u blizini mesta zločina.

Advertisements

 

V. Đ. je Periću pre 15 godina prodao plac na kome je podigao poslovni objekat u Žitorađi.
– Nikada ne bih pomislio da će tako nešto da mu se desi. Iz ugledne je porodice, o njemu ne mogu ništa loše da kažem. Lepo je poslovao, bio je i dobar čovek, ali sad kakvo je vreme došlo, sve je moguće. Prodao sam mu odavno parcelu, isplatio mi je novac. Nisam čuo da je imao bilo kakvih problema i sukoba s ljudima na poslu i u okruženju, dobro sam ga poznavao. Ništa nisam čuo jutros, to se desilo oko četiri ujutru, a ja sam ustao posle pet sati – priča V. Đ.

Držao i kafić

Osim firme za tehnički pregled, Perić je držao i kafanu u Surdulici. Perić potiče iz dobrostojeće porodice, poreklom je iz sela Dugi Del u opštini Surdulica, ima brata, koji je takođe privatni preduzetnik.

Dragan Stamenković, portparol PU Vranje, potvrdio je da se dogodilo ubistvo.
– Policija je obaveštena oko 8.20 časova u nedelju ujutru. Perić je pronađen ispred poslovnog objekta koji se nalazi u selu Žitorađe. Na licu mesta je viši javni tužilac Danijela Trajković – kaže Stamenković.

 

Tanja Stamenković

Advertisements

error: