NERVNI SLOM UŽIVO! VUČIĆ: Plakao sam zbog napada niko iz stranke da pita kako sam!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vučić je u jednom trenutku gostovanja na PINk počeo da histeriše i napadno prekida voditeljku dok je rekao da je zbog napada medija pao u zapećak, te da niko iz stranke ga nije zvao da pitaju kako je.

 

22. 10 – Predsednik Srbije govorio je i o kampanji koja se u Kuriru vodi već 60 dana.

– To nije kampanja, to je linč koji se sprovodi nad jednim čovek – rekao je Vučić i zahvalio se svim ljudima koji se brinuli i pitali kako je, kao i članovima porodice koji nisu pognuli glavu i plakali.

Kako je rekao, javno su se pitali Aleksandar Vulin, Maja Gojković, Nebojša Stefanović i Vladimir Đukanović

On je rekao da Razvojna banka Vojvodine nije Pajtićeva privatna prćija i da krediti moraju da se vrate jer su to narodne pare. Po osnovu kredita iz 2007. i 2008. godine dug je preko šest miliona evra, a ukupno je vraćeno 545.414.

Prema njegovim rečima, 2,5 miliona evra glavnice nije vraćeno jer su se dogovorili političari i mafijaši.

Hoćete li državu koja će vama da naplaćuje sve kamate, da vas izbacuje iz stanova, a da neko ovako uzme 2,5 miliona evra? 60 dana ćutim kao zaliven, izgovarate najgore laži zato što nećete da vratite državne pare! Hoćete li da živite u državi u kojoj ćete da ukradete 2, 5 miliona evra. Od tih para ćemo da gradimo bolnice, ne dam ti da kradeš od naše dece, a ti tuci i laži, ja ću to da izdržim – rekao je Vučić

Advertisements

22.05 – Vučić je govoreći o kontramitingu na dan njegove inauguracije rekao da je svima jasno ko su pravi bitnaši i pitao šta su radili na ulici kada je postojao samo jedan prijavljen skup.

– Sprečili smo krvoproliće – podvukao je predsednik Srbije.

22.00 – Da je Jankovićev i Jeremićev brat izudaran kao moj brat. Ja suzu nisam pusti. Gotvo sam siguran da je izubijan jer je moj brat. Šta bi bilo da je tako prebijen bilo ko od članova porodice Janković, Jeremić i Radulović? Ne bi me oprali ni Sava ni Dunav.. Da je iz mog pištoilja u moj kući i da za njega nije postojala dozvola i da je neko njime ubijen da li biste me pustili da budem predsednik? Obesili biste me na Terazijama – naveo je Vučić.

O slučaju Savamala

21.50 – Vučić se osvrnuo ponovo na takozvanu aferu “Savamala”.

– Drago mi će što je neko od tužilaca smogao snage da kaže: “U čemu je problem, zašto se diže fama”. Da su me pozvali, lično bih seo u bager i to uradio. Jedini problem je što je to urađeno noću – odgovorio je Vučić i dodao da je to bio jedan od načina da se oslabi pozicija Srbije i da je u taj projekat uloženo između 35 i 40 miliona.

 

PINK.RS

Advertisements

error: