NEPRAVDA! Kraljevčanin: Vozač Zorane Mihajlović me udario kolima a mene osudili!

Podeli vest sa drugima!
  • 360
    Shares

Advertisements

Kraljevčanin proglašen odgovornim pošto je navodno “isekao” pratnju ministarke Zorane Mihajlović
Prekršajni sud proglasio je Milinka Bogojevića iz Konareva kod Kraljeva odgovornim za udes, u kojem je „škoda“ iz pratnje ministarke Zorane Mihajlović udarila u zadnji kraj njegovog „golfa“.

 

Sud smatra da se Bogojević uključivao u traku preko pune linije, i da nije obratio pažnju na vozila koja nailaze.

Udes se dogodio u junu 2015. godine kada se ministarka Zorana Mihajlović, vraćala se sa Kopaonika gde je prusustvovala otvaranju 20. radničko-sportskih igara „Putarijada 2015“.

 

Tada se vozilo, koje se kretalo iza auta u kojem je bila Mihajlović, sudarilo sa automobilom koji je vozio Bogojević. Osim štete na „golfu“ koji je vozio ovaj Kraljevčanin, nije bilo povređenih.
U presudi Prekršajnog suda iz Kraljeva, koja je ovih dana stigla na Bogojevićevu adresu, piše da je on prouzrokovao saobraćajnu nezgodu, jer se uključio na magistralni put u mestu Konarevo, a da se prethodno nije uverio da li će ometati druge učesnike.

Advertisements

 

Sud je Bogojevića osudio i da se u saobraćaj uključio preko pune linije.

Međutim, Bogojević, koji je podneo žalbu Apelacionom sudu, tvrdi da je već tridesetak metara vozio u traci, pre nego ga je udarilo vozilo iz pratnje koje je preticalo na punoj liniji.
– Oprezno sam se uključio na magistralni put prema Kraljevu. Posle nekih tridesetak metara sa leve strane sustiglo me vozilo sa blinkerima, i udarilo donji zadnji kraj mog auta, koji se od udarca zarotirao. Svi parametri iz nalaza komisije snimanjem na licu mesta, ukazuju da sam pravilno izašao na put. U tom trenutku nijedno vozilo se nije videlo – kaže Bogojević, koji je podneo žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu.

 

Ministarka Zorana Mihajlović rekla je tada u razgovoru za “Blic”, nakon udesa, da se čovek koji je vozio “golf” nepropisno, preko pune linije, uključio u saobraćaj i da ga je njen vozač jedva izbegao.

– Nažalost, automobil koji je išao iza nas nije uspeo da izbegne bočni sudar sa “golfom”. Vozač “golfa” je u potpunosti kriv za udes a policijski zapisnik će to i da potvrdi – rekla je tada ministarka Mihajlović.

 

ALO

Advertisements