NEPRAVDA! Kraljevčanin: Vozač Zorane Mihajlović me udario kolima a mene osudili!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kraljevčanin proglašen odgovornim pošto je navodno “isekao” pratnju ministarke Zorane Mihajlović
Prekršajni sud proglasio je Milinka Bogojevića iz Konareva kod Kraljeva odgovornim za udes, u kojem je „škoda“ iz pratnje ministarke Zorane Mihajlović udarila u zadnji kraj njegovog „golfa“.

 

Sud smatra da se Bogojević uključivao u traku preko pune linije, i da nije obratio pažnju na vozila koja nailaze.

Udes se dogodio u junu 2015. godine kada se ministarka Zorana Mihajlović, vraćala se sa Kopaonika gde je prusustvovala otvaranju 20. radničko-sportskih igara „Putarijada 2015“.

 

Tada se vozilo, koje se kretalo iza auta u kojem je bila Mihajlović, sudarilo sa automobilom koji je vozio Bogojević. Osim štete na „golfu“ koji je vozio ovaj Kraljevčanin, nije bilo povređenih.
U presudi Prekršajnog suda iz Kraljeva, koja je ovih dana stigla na Bogojevićevu adresu, piše da je on prouzrokovao saobraćajnu nezgodu, jer se uključio na magistralni put u mestu Konarevo, a da se prethodno nije uverio da li će ometati druge učesnike.

Advertisements

 

Sud je Bogojevića osudio i da se u saobraćaj uključio preko pune linije.

Međutim, Bogojević, koji je podneo žalbu Apelacionom sudu, tvrdi da je već tridesetak metara vozio u traci, pre nego ga je udarilo vozilo iz pratnje koje je preticalo na punoj liniji.
– Oprezno sam se uključio na magistralni put prema Kraljevu. Posle nekih tridesetak metara sa leve strane sustiglo me vozilo sa blinkerima, i udarilo donji zadnji kraj mog auta, koji se od udarca zarotirao. Svi parametri iz nalaza komisije snimanjem na licu mesta, ukazuju da sam pravilno izašao na put. U tom trenutku nijedno vozilo se nije videlo – kaže Bogojević, koji je podneo žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu.

 

Ministarka Zorana Mihajlović rekla je tada u razgovoru za “Blic”, nakon udesa, da se čovek koji je vozio “golf” nepropisno, preko pune linije, uključio u saobraćaj i da ga je njen vozač jedva izbegao.

– Nažalost, automobil koji je išao iza nas nije uspeo da izbegne bočni sudar sa “golfom”. Vozač “golfa” je u potpunosti kriv za udes a policijski zapisnik će to i da potvrdi – rekla je tada ministarka Mihajlović.

 

ALO

Advertisements

error: