NEMAR U BOLNICI! Čovek krvav leži na podu, svi ćute!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Bratislav Konstantinov Stanković okačio je na svoj Fejsbuk profil fotografije svog oca koji leži na podu Klinčkog centra u Nišu.

 

Ovo moj otac, čovek koji umire na podu novog Kliničkog centra, šta da radim, kome da se žalim, napisao je Bratislav.

Bratislav je bio očajan zbog prizora koji je zatekao, a kako je napisao, “otac mu je pao s kreveta i ležao je “ko zna koliko dugo”, pa su ga čak i pokrili”. Kako je dodao, posle je došao i njegov brat koji je po njegovim rečima, “digao frku” u bolnici.

 

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o srčanom bolesniku, koji je navodno u subotu oko 16 časova pokušao da se okrene, ali je skliznuo s kreveta i pao na pod.

 

Tad je naišao njegov sin koji je fotografisao ono što je zatekao i to objavio na Fejsbuku.

Advertisements

Posle pojavljivanja uznemirijućih fotografija pacijenta koji leži na podu poluntenzivne nege novog niškog Kliničkog centra na pojedinim društvenim mrežama, saopštenjem za javnost oglasila se i uprava Kliničkog centra.

 

U saopštenju se kaže:

– Dežurno medicinsko osoblje Klinike za kardiovaskularne bolesti je odmah nakon zbrinjavanja ležećeg pacijenta, koji je juče, 14.07.2018. godine, oko 16 časova skliznuo s kreveta koji se nalazi u poluintenzivnoj nezi Klinike, neželjeni događaj, kao što to procedura nalaže, odmah prijavilo rukovodstvu Klinike i nadležnima u Upravi KC Niš.

 

– Istog momenta, što se može utvrditi i uvidom u sačinjenu službenu belešku, od strane generalnog direktora KC Niš, NALOŽEN JE HITNI UNUTRAŠNjI STRUČNI NADZOR rada dežurnih medicinskih sestara i tehničara u odeljenju poluintenzivne nege Klinike za kardiovaskularne bolesti, kako bi se objektivno utvrdile sve okolnosti ovog neželjnog događaja.

 

KURIR.RS / ESPRESO.RS

Advertisements

error: