NEMAČKI MEDIJI “zezaju” VUČIĆA i ERDOGANA: Evropski diktatori čak se isto i oblače!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Turski predsednik Redžep Erdogan sazvao je hitan sastanak na najvišem nivou sa izabranim predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kako bi se utvrdio raspored nošenja kariranog sakoa i kako u budućnosti ne bi dolazilo do preklapanja.

 

Bilateralni susret je zakazan za septembar ove godine, a do tada je postignut privremeni sporazum dvojice lidera o nenošenju plavog kariranog sakoa.

Iz kabineta turskog predsednika poručuju da je do nedavnog diplomatskog skandala, kada su obojica uslikani u istom sakou prilikom glasanja na izborima u Srbiji, odnosno referendumu u Turskoj, došlo zbog neregulisanih stilskih pitanja između dve zemlje.

Advertisements

– Kulturološke sličnosti između naše dve zemlje, kao i sličnosti u stilu vladanja dvojice lidera neminovno dovode i do ovakvih nemilih situacija. Sporazum koji će biti potpisan u septembru će omogućiti da bilateralnom saradnjom zacementiramo raspored nošenja kariranog sakoa kao garant mira i stabilnosti u modnim trendovima – kaže se u saopštenju.

Da, ovo je šaljiva vest NJUZ.neta. Ipak nije svima ovo šala. Naime nemački medij DOJČE VELE ponznat po negativnom stavu o Vučiću u svom obraćanju čitaocima, napravio je šaljivi artikal o sličnosti oblačenja dotičnih političara. DOJČE VELE je napisao članak pod imenom “Diktatori misle isto a sada žele i da liče na jedni druge”. Tekst je nakon sat ipo vremena nestao.

IZVOR: NJUZ-NET / DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: