NEMA VIŠE KONTROLE! Vučić na PINKU izvređao i ponizio glumca Branislava Lečića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na režimskoj televiziji Pink, u više navrata javno je pokazao da je potpuno uveren da je on glavni baja u kraju. Mahao je rukama, vikao, a onda je krenuo i da vređa.

Naime, u intervjuu Vučić se dotakao Branislava Lečića, za kojeg prvo nije mogao da se seti kako se zove, zatim ga nazvao nesrećnikom sa sve ostalima koji “njemu sole pamet”.

Ipak, glumac Branislav Lečić nije mu ostao dužan. Na Fejsbuku se obratio predsedniku, napisavši da stoji iza svake svoje uloge, da ih je sve igrao kao profesionalac, naglašavajući da ga ne dotiče to što ga naziva nesrećnikom.

Advertisements

– Pošto nemam priliku da mu odgovorim javno, iskoristiću jedino moguće sredstvo komunikacije u Srbiji. Srećni Vučiću, nesrećni Lečić stoji iza svake svoje uloge. Uloge su mu davali, nije se slučajno nalazio u njima. Sve svoje uloge je igrao kao profesionalac i ostavio je trag u svom poslu. Poslu za koji je školovan. Nesrećni Lečić nije svoj staž ostvario samo u stranci, kao srećni Vučić. Sve pošteno i javno. Dao bog, da svi budemo takvi nesrećnici. I nema čega Lečića da bude sramota, Vučiću! – napisao je Lečić.

ESPRESO

Advertisements

error: