NEMA POLITIKE, NEMA LOVE! – VUK JEREMIĆ i zvanično pred bankrotom zbog dugova!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nekadašnji šef diplomatije i bivši kandidat za predsednika Vuk Jeremić upao je u velike probleme!

 

Naime, kako „Alo!” saznaje, mora kako zna i ume da vrati sedam miliona evra koje su mu stranci dali za kampanju za predsedničke izbore.

Prema rečima našeg izvora, stranci koji su Jeremiću dali novac sada traže da im ili vrati pare, ili čini usluge. Zbog svega toga, kako dodaje naš izvor, on je primoran da se vrati u Ameriku i počne da radi kao lobista!

– Najviše para su mu dali Arapi i Kinezi, ali i drugi stranci, koji su se nadali da će on ući u drugi krug i formirati stranku koja će postati moćna. Ukupno je potrošeno sedam miliona, što je stvarno enorman novac. Svi ljudi koji su uložili u njega sada su sa razlogom nezadovoljni, budući da je na izborima ostvario jedva pet odsto i da realnih šansi da se vrati u politički život Srbije nema. On sada ima gadan problem, jer im je svašta obećavao – kaže naš izvor.

Iz svih tih razloga, otkriva dalje, Jeremić je odlučio da se vrati u Ameriku.

I biće tipični američki lobista u Vašingtonu, tamo će lobirati za Kineze, Arape i ostale od kojih je i dobio pare i time im nadoknaditi gubitak. Dakle, on planira i da živi od lobiranja, odrađivaće im nešto u Njujorku, Vašingtonu ili gde već bude trebalo. Tokom rada u Americi stvarno je stekao zavidnu listu kontakata, raznih predsednika, premijera, ministara, ima razne telefone, i ne samo političara nego i tajkuna, biznismena, milijardera – priča naš izvor.

Advertisements

Posle izbora obilazi manastire

Odmah nakon završetka predsedničkih izbora Jeremić se potpuno povukao iz javnosti, prestao da se oglašava u medijima i komentariše političke teme. Na društvenim mrežama je pak bistrio spoljnju politiku i obaveštavao svoje prijatelje kako obilazi manastire po Fruškoj gori.

Politički analitičar Dragomir Anđelković nije iznenađen našim saznanjima i povratak Jeremića u Ameriku smatra logičnim.

– Neko ko dobije veliki novac u kampanji, a doživi fijasko, on na neki način mora da se oduži onima koji su u njega investirali. Takođe, sada je jasno da u Jeremića nikada više niko neće ozbiljno investirati. Jasno je, isto tako, i da će Jeremić ljudima koji su uložili novac u njegovu kampanju moći jedino da se oduži preko svojih međunarodnih kontakata, odnosno raznim vrstama lobiranja na Zapadu. Kada je reč o njegovoj političkoj karijeri u Srbiji, mislim da kada neko pretenciozno uđe na političku scenu i u arenu, a doživi potpuni poraz, u njega više niko ništa neće ulagati i ozbiljno ga shvatati, mislim da niko neće ulagati u njega niti novac, niti vreme, niti bilo koje druge resurse.

IZVOR: ALO NOVINE

Advertisements

error: