NEĆE KAPULJAČU! VUČIĆ: Kisnuću po kiši za svoj narod!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Odnos predsednika Aleksandra Vučića prema kiši, kišobranima, kapuljačama, kabanicama i drugim vidovima zaklona od padavina je odavno poznat kao, u najmanju ruku, zabrinjavajuć. Da stvar bude još gora, ne samo da on uživa u tome da kisne pred fotografima i snimateljima, već ga uglavnom sledi i čitava ekipa ministara koji se inače nalaze oko njega. Zato je prizor koji smo danas imali prilike da vidimo u Kraljevu zaista jako redak.

 

Za početak, hajde da se podsetimo te tragične priče između Vučića i kišobrana. Svi se jako dobro sećamo kako je na vojnoj paradi 2014. godine naterao ekipu svojih fanova – poznatijih kao “ministri u Vladi” – da kisnu na pljusku bez kišobrana ili kabanica.

Advertisements

Prvi red, u kojem se nalazio i Nebojša Stefanović, bio je pod posebno velikim pritiskom da kisne bez zaštite, jer nećemo valjda ostaviti utisak da smo neki slabići koji se boje malo kiše. Bolni izraz lica na faci ministra unutrašnjih poslova govori više od hiljadu reči, ali izdržao je da ne posustane.

 

Slična je situacija bila i početkom ove godine, kad je bio u poseti Kosovu i naterao sve redom da gologlavi šetaju po mećavi, ali izgleda da je sada rešio da konačno pusti Nebojšu iz Beograda da malo odahne i dozvolio mu da obuče kabanicu.

 

Vučić je novinarima rekao da nije problem kiša jer on će kisnuti zbog naroda.

 

AUTOR TEKSTA: Noizz.rs

Advertisements

error: